Fjellkafè
Fra sommeren 2025 er det igjen mulig å bestille rom inne i selve fjellstua. I den forbindelse starter vi med servering av både frokost, lunsj og middag. (Forhåndsreservasjon)
Anno 1867
Tradisjonsmat laget med hjerte
Fra sommeren 2025 er vi glade for å kunne ønske velkommen til Graddis Fjellstue igjen – denne gangen med både overnatting og bespisning.
Etter en lang dag ute i naturen, enten du har vært på ski eller vandret i fjellet, er det ingenting som slår følelsen av å sette seg til bords og nyte god, hjemmelaget mat i koselige omgivelser.
Vi serverer frokost, lunsj og middag (forhåndsbestilling) for å sikre at du får en smakfull og avslappende matopplevelse. I tillegg åpner vi kafeen vår enkelte helger gjennom sesongen. Hos oss kan du sette tennene i klassisk husmanskost, inkludert den evig populære *møsbrømlefsa*.
Er du på jakt etter noe styrkende etter en lang tur i fjellet? Da er vår populære Graddiskarbonade den perfekte lunsjretten – både varm og mettende!
Husk at bestilling av mat gjøres sammen med reservasjonen din. Ta gjerne kontakt for å få tilsendt vår meny – vi ser frem til å få besøk av deg!

Husmannskost
Berit er utdannet kokk og serverer klassisk norsk husmannskost. Eller “Saltenkost” som det også kalles! Her kan du få alt fra saltkjøtt og stappe til møsbrømlefser og graddiskarbonader!

Fjellkafè med bålkaffe
Det er noe helt spesielt med å sitte rundt et bål etter en lang dag ute i fjellet, og det er mange som setter stor pris på å få servert en god kopp bålkaffe hos oss på Graddis Fjellstue. Den varme, rykende koppen med kaffe laget på åpen flamme gir en autentisk og rustikk opplevelse som mange av våre gjester beskriver som “den beste kaffen de har smakt”.

Blåtur & arrangementer
Vi har ofte besøk av bedrifter på blåtur, julebord eller kurshelger. Spør oss om akkurat ditt arrangement så skreddersyr vi gjerne en pakke til deg!
Om litt er kaffen klar
En ode til bålkaffen
Enten du har vært på ski, fottur eller bare nyter stillheten i fjellet, er det noe magisk med å kunne lene seg tilbake, høre flammene knitre, og la duften av nybrygget kaffe fylle luften. Hos oss er bålkaffe en liten, men viktig del av fjellopplevelsen – flammene som knitrer, duften som sprer seg og fyller rommet…

Priser på servering
Matopplevelser fra hjertet av Salten
Ønsker du en smakfull pause etter fjellturen, kan du forhåndsbestille både lunsj og middag. Berit og Kjell Sture, serverer tradisjonsrik mat med lokale råvarer. Her kan du nyte ekte, hjemmelaget mat inspirert av regionens rike tradisjoner.
Det er mulig å forhåndsbestille mat til ditt opphold:
Frokost – fra 150,-
Lunsj – fra 175,-
Middag – fra 225,-
Velkommen til en uforglemmelig opplevelse i fjellet!